Get a Jumpstart with our Sample Apps
Results 1 to 5 of 5

Thread: Can't Run Web Security Tables Upsize Genie to Create SQL Tables

  1. #1
    Member pbc83's Avatar
    Real Name
    Peter Costantino
    Join Date
    Aug 2013
    Location
    Long Island, NY
    Posts
    44

    Default Can't Run Web Security Tables Upsize Genie to Create SQL Tables

    Can anyone tell me why I can't upsize my security tables from DBF to SQL? I am getting this error 'Incorrect syntax near ',', SQL State is 42000.

    I'm tearing what little hair I have OUT!

    Peter
    Attached Images Attached Images

  2. #2
    "Certified" Alphaholic
    Real Name
    Larry Grupido
    Join Date
    May 2010
    Posts
    1,464

    Default Re: Can't Run Web Security Tables Upsize Genie to Create SQL Tables

    What versions of everything are you using?

    Do you perhaps have a username, password, or security group name that has a comma or a single quote in it that might be throwing things off?

  3. #3
    Member pbc83's Avatar
    Real Name
    Peter Costantino
    Join Date
    Aug 2013
    Location
    Long Island, NY
    Posts
    44

    Default Re: Can't Run Web Security Tables Upsize Genie to Create SQL Tables

    I ended up creating a new Alpha workspace and reimporting all of my components, pages and images. Then everything worked.

    Peter

  4. #4
    Member compuaid's Avatar
    Real Name
    Brad Weaver
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Ottawa, ON
    Posts
    358

    Default Re: Can't Run Web Security Tables Upsize Genie to Create SQL Tables

    I ran into this issue as well a while ago and what I found worked was to go into the web.project folder of the application and delete all the Web_security.* files. Once I'd done that I setup the security again and the genie worked perfectly. I'm thinking that depending on how long ago you created the security on the application that something changed in the structure that wasn't backwards compatible.
    Brad Weaver, President
    ComputerAid International
    Ottawa ON Canada
    Versailles KY USA
    www.compuaid.com

  5. #5
    Member compuaid's Avatar
    Real Name
    Brad Weaver
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Ottawa, ON
    Posts
    358

    Default Re: Can't Run Web Security Tables Upsize Genie to Create SQL Tables

    * duplicate *
    Brad Weaver, President
    ComputerAid International
    Ottawa ON Canada
    Versailles KY USA
    www.compuaid.com

Similar Threads

  1. Security Framework - SQL Tables
    By kiwibruce in forum Mobile & Browser Applications
    Replies: 29
    Last Post: 05-03-2016, 05:05 AM
  2. Replies: 5
    Last Post: 05-29-2014, 06:55 PM
  3. SQL Genie not selecting tables from AlphaDAO connection
    By andychung in forum Application Server Version 10 - Web/Browser Applications
    Replies: 1
    Last Post: 01-05-2011, 01:56 AM
  4. Where to create the tables when using MS SQL
    By georgefurnel in forum Application Server Version 10 - Web/Browser Applications
    Replies: 2
    Last Post: 04-18-2010, 10:22 AM
  5. Not all tables shown in dropdown list for ADO Genie when wanting to append tables
    By Sed in forum Alpha Five Version 9 - Desktop Applications
    Replies: 0
    Last Post: 09-04-2008, 06:07 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •