Get a Jumpstart with our Sample Apps
Results 1 to 3 of 3

Thread: v12 application server problems

  1. #1
    Member
    Real Name
    Erik Flom
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    51

    Default v12 application server problems

    Hi,

    I am trying to help my former employer with a problem that occurred after a power outage.

    The outage caused a hard shut down and now the application server is not responding correctly.

    First, there is something different in the network somehow, because the A5 webpages can only be accessed on the local machine. It is running as a service on port 82. Just hoping for some suggestions for things to look at. The windows firewall and network firewall both show the access rules allowing that port as OK, access enabled.

    Also, from the local machine, the grids and whatnot are not responding as they should. Searches are not working, filling in forms does not cause the page to go "dirty", so the changes are then not being saved.

    Certain parts of the project are working OK, but I can't find any pattern or reason...

    We tried republishing the entire project, but that did not help.

    I know there is not a whole lot to work with here, but I'm hoping for some troubleshooting advice...

    Should we maybe uninstall and reinstall App server?

    TIA for any advice...

  2. #2
    Member
    Real Name
    Clint
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    95

    Default Re: v12 application server problems

    Did the underlying server's IP address change?

    If you do an http://www.ipchicken.com/ Does it match where your Domain is pointed?

  3. #3
    Member
    Real Name
    Erik Flom
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    51

    Default Re: v12 application server problems

    The app is only used on the local network. Application server is running on the domain controller and it's domain IP is static.

Similar Threads

  1. Cannot uninstall V12 application server
    By Simone in forum Mobile & Browser Applications
    Replies: 1
    Last Post: 10-04-2016, 01:44 AM
  2. Application Server V12 not connecting to outside world
    By treadnought in forum Mobile & Browser Applications
    Replies: 6
    Last Post: 07-06-2015, 09:57 AM
  3. Running Alpha Anywhere Application Server (V12) as a Service
    By bagoesltd in forum Mobile & Browser Applications
    Replies: 9
    Last Post: 08-18-2014, 11:11 PM
  4. Application Server v12 - Activation problem
    By Selwyn Oster in forum Mobile & Browser Applications
    Replies: 2
    Last Post: 03-10-2014, 12:09 PM
  5. V12 application server ulink already discontinued?
    By cptutrecht in forum Mobile & Browser Applications
    Replies: 3
    Last Post: 06-20-2013, 06:06 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •