Watch Build the Pumpjack Pro Sample App Webinar
Results 1 to 5 of 5

Thread: V10 and windows10

  1. #1
    Member
    Real Name
    Garry Skelton
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Hohenwald, Tn.
    Posts
    104

    Default V10 and windows10

    How do you get Alpha5 to run on windows 10. After upgrading to windows 10, I get a message saying "Alpha5 version 10 is not licensed for this operating system", when opening Alpha5.

  2. #2
    Member
    Real Name
    Gary Ogle
    Join Date
    Jan 2001
    Location
    Greater Vancouver, BC
    Posts
    47

    Default Re: V10 and windows10

    Right-clicking the desktop icon, compatibility tab, compatibility mode, Windows 7 worked for me.

  3. #3
    Member
    Real Name
    John Jakeman
    Join Date
    Oct 2001
    Location
    Manchester, England
    Posts
    93

    Default Re: V10 and windows10

    Thanks

  4. #4
    "Certified" Alphaholic
    Real Name
    Michael Humby
    Join Date
    Apr 2000
    Location
    Leicester, UK
    Posts
    1,025

    Default Re: V10 and windows10

    John,

    In my experience your V10 Amyuni PDF printer will not work on Windows 10 and the only solution we know is to load your apps with the V11 engine and reinstall the Pdf printer.

    Michael

  5. #5
    Moderator
    Real Name
    Alan Buchholz
    Join Date
    Oct 2000
    Location
    Delavan, Wisconsin
    Posts
    9,259

    Default Re: V10 and windows10

    As shown before, run in compatabilty mode.

    Then run Alpha as Admin one time and print to PDF. Should work.

    Run Alpha again as normal and now should work.

    Let us know if that helps.
    Al Buchholz
    Bookwood Systems, LTD
    Weekly QReportBuilder Webinars Thursday 1 pm CST

    Occam's Razor - KISS
    Normalize till it hurts - De-normalize till it works.
    Advice offered and questions asked in the spirit of learning how to fish is better than someone giving you a fish.
    When we triage a problem it is much easier to read sample systems than to read a mind.

Similar Threads

  1. Run time Alpha 11 does not recognize windows10
    By MikeData in forum Alpha Five Version 11 - Desktop Applications
    Replies: 7
    Last Post: 12-22-2015, 02:16 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •