Get a Jumpstart with our Sample Apps
Results 1 to 3 of 3

Thread: Unable to login to forum using Chrome browser

  1. #1
    Member
    Real Name
    Jon Moody
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    Brackley, UK
    Posts
    222

    Default Unable to login to forum using Chrome browser

    Anybody else unable to login to this forum using Chrome? I just get bounced back to the login box every time I enter my credentials.

    Don't want to clear cache/reset anything else if I don't have to.

  2. #2
    "Certified" Alphaholic iRadiate's Avatar
    Real Name
    Stephen
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    London, ON
    Posts
    1,392

    Default Re: Unable to login to forum using Chrome browser

    It works for me. Replying to this from Chrome.
    Alpha Anywhere v12.4.5.2 Build 4770-5018 IIS v8.5

  3. #3
    Moderator
    Real Name
    Alan Buchholz
    Join Date
    Oct 2000
    Location
    Delavan, Wisconsin
    Posts
    9,382

    Default Re: Unable to login to forum using Chrome browser

    Jon

    Which login in box are you using?

    1. The one in the upper right corner of the screen

    or

    2. the one that appears in the middle of the screen?

    If 2 try 1
    Al Buchholz
    Bookwood Systems, LTD
    Weekly QReportBuilder Webinars Thursday 1 pm CST

    Occam's Razor - KISS
    Normalize till it hurts - De-normalize till it works.
    Advice offered and questions asked in the spirit of learning how to fish is better than someone giving you a fish.
    When we triage a problem it is much easier to read sample systems than to read a mind.

Similar Threads

  1. Forum not working in Chrome??
    By mikeallenbrown in forum Forum Usage
    Replies: 4
    Last Post: 08-05-2016, 07:49 PM
  2. SSL issue with Chrome browser
    By lgrupido in forum Mobile & Browser Applications
    Replies: 18
    Last Post: 01-19-2016, 11:50 AM
  3. Session variables and login using the Chrome Browser
    By richardurban in forum Mobile & Browser Applications
    Replies: 1
    Last Post: 11-05-2014, 10:02 PM
  4. Chrome (Browser not Found)
    By mastermind315 in forum Application Server Version 11 - Web/Browser Applications
    Replies: 0
    Last Post: 09-05-2012, 09:30 PM
  5. Chrome Browser remembering to much!
    By Tommy Thompson in forum Application Server Version 9 - Web/Browser Applications
    Replies: 1
    Last Post: 12-11-2009, 05:12 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •