Alpha DevCon 2018
Results 1 to 4 of 4

Thread: uk currency selection

  1. #1
    Member
    Real Name
    charles Davies
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    1

    Default uk currency selection

    hi all,a newbie to alpha5 v 9 cant seem to work out how to select the £ symbol for currency instead of $ in forms etc,in the fields etc any help greatly appreciated

  2. #2
    Member
    Real Name
    Andy Cliff
    Join Date
    Aug 2000
    Location
    Bavaria, Germany
    Posts
    164

    Default Re: uk currency selection

    Hi,

    Are you using the desktop or Web.

    Slightly different for both

    Regards
    Andy

  3. #3
    Member
    Real Name
    Andy Cliff
    Join Date
    Aug 2000
    Location
    Bavaria, Germany
    Posts
    164

    Default Re: uk currency selection

    Hi Again,

    Just done a quick video, hope it helps
    http://screencast.com/t/yJuER755D4x


    Cheers
    Andy

  4. #4
    Member
    Real Name
    David Abbott
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Bedfordshire, England
    Posts
    72

    Default Re: uk currency selection

    Quote Originally Posted by Andy View Post
    Hi Again,

    Just done a quick video, hope it helps
    http://screencast.com/t/yJuER755D4x


    Cheers
    Andy
    Very clear video - thanks for posting.

Similar Threads

  1. Currency Fields?
    By Ralf in forum Alpha Five Version 8
    Replies: 7
    Last Post: 06-29-2007, 03:19 PM
  2. Currency formats
    By Doug Hawkins in forum Alpha Five Version 5
    Replies: 10
    Last Post: 12-12-2002, 02:42 AM
  3. FORMATTING FOR CURRENCY
    By Nip Lewis in forum Alpha Five Version 4
    Replies: 2
    Last Post: 06-14-2002, 04:22 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •