Alpha DevCon 2018
Results 1 to 2 of 2

Thread: Add a Grid method to update a dropdown list in a search

  1. #1
    VAR Pat Bremkamp's Avatar
    Real Name
    Pat Bremkamp
    Join Date
    Apr 2000
    Location
    Oregon, USA
    Posts
    2,575

    Default Add a Grid method to update a dropdown list in a search

    There is a Grid method for updating a dropdown in the Grid part or in the Detail Section part, but unless i missed it, none for updating a dropdown in the search part. The {grid.object}.refresh() method does not update it.

    In my case, I have a dropdown in the search that is based on the values present in the table, but when I add values to the grid, that dropdown is not refreshed, so I'd like an "S" option as part in the following
    {grid.Object}.populateDropdownBox(part,columnName,rowNumber,data,clearExistingData);
    Pat
    Pat Bremkamp
    MindKicks Consulting

  2. #2
    Member
    Real Name
    Dan Hooley
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Washington (State)
    Posts
    343

    Default Re: Add a Grid method to update a dropdown list in a search

    Pat, I assume you are referring to this method in System Events:

    {grid.Object}.refresh()
    //refresh choices for dropdownboxes, checkboxes and radio buttons
    {grid.Object}.refresh(true)

    Does this work? I've tried unsuccessfully to get it to refresh some dropdowns in the detail view.
    - Dan Hooley


    - Custom Desktop or Web database development -

Similar Threads

  1. read only grid with detail for add and update lookup problems on update
    By jmsilva in forum Application Server Version 10 - Web/Browser Applications
    Replies: 2
    Last Post: 06-25-2011, 06:12 PM
  2. Filter Dropdown list in SEARCH part, based on grid filter
    By lgrupido in forum Application Server Version 10 - Web/Browser Applications
    Replies: 1
    Last Post: 03-28-2011, 05:05 PM
  3. Filter Grid Search Dropdown
    By steinmanal in forum Application Server Version 10 - Web/Browser Applications
    Replies: 5
    Last Post: 09-08-2009, 10:27 PM
  4. Set a default value in a search part dropdown on a grid
    By den1s in forum Application Server Version 9 - Web/Browser Applications
    Replies: 3
    Last Post: 08-28-2009, 03:39 AM
  5. Programming a filtered dropdown search field above the grid
    By clintg@erols.com in forum Web Application Server v7
    Replies: 10
    Last Post: 04-12-2006, 11:24 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •