Alpha DevCon 2018
Results 1 to 3 of 3

Thread: Error in sample app in navigation between formview panels

  1. #1
    Member
    Real Name
    Doug Evenhouse
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    47

    Default Error in sample app in navigation between formview panels

    I have been using the sample app as a basis for an app I'm building and within the last day or so I've started encountering an error in the sample app. Has anyone else noticed this?

    When I run the sample app in Working Preview I can no longer navigate to any of the panels from the first one. The "DETAILS" panel is shown and its formview can be edited successfully, but when an attempt is made to navigate to another panel (SECTION 1, SECTION 2, NOTES) nothing happens. An error is logged to the console. See attached screenshot for the text of the error message that appears there.

    I noticed this last night and downloaded and installed both the latest build of the AA beta and re-downloaded the sample app this morning to be sure this issue isn't related to some change I made.

    If anyone has advice about how to work through this issue please let me know. Also, let me know if I can provide further information that would be helpful in tracking this issue down.

    AATablet_Sample_Error.PNG

  2. #2
    Member
    Real Name
    Ken Carroll
    Join Date
    Nov 2012
    Location
    San Jose CA
    Posts
    27

    Default Re: Error in sample app in navigation between formview panels

    Doug,
    Something has changed. I was able to navigate using the SECTION 1, SECTION 2, & NOTES buttons as of yesterday, merely working on getting the PASS/FAIL to show up after saving the results to MYSQL on FORMVIEW_2...having been successful in writing 0's and 1's to my "sample" MySQL table for some of checklist items I was testing...then had to run and make some termite inspections and now, after seeing your post this morning, I tried out the sample app and I can no longer nagivate between formviews either.
    Ken

  3. #3
    Alpha Software Employee Beta Spark's Avatar
    Real Name
    Sarah Mitchell
    Join Date
    Jul 2015
    Posts
    390

    Default Re: Error in sample app in navigation between formview panels

    Thanks. This will be fixed in tomorrow's build.
    Sarah Mitchell

    Looking for answers? Try our documentation.
    If you can't find something, let us know!

Similar Threads

  1. Error after duplicating sample tablet app UX control and changing a formview
    By dougeven in forum Tablet-Optimized Form Capabilities Beta
    Replies: 6
    Last Post: 09-22-2015, 08:04 AM
  2. Panels not rendering correctly on mobile chrome (web app mode)
    By lilmofo812 in forum Mobile & Browser Applications
    Replies: 1
    Last Post: 07-18-2015, 03:57 PM
  3. Panels cause error message
    By Andy in forum Mobile & Browser Applications
    Replies: 4
    Last Post: 06-03-2013, 03:34 AM
  4. Sample App?
    By StevenMcLean in forum Application Server Version 10 - Web/Browser Applications
    Replies: 12
    Last Post: 06-15-2010, 08:47 AM
  5. v10 Sample app error
    By StevenMcLean in forum Alpha Five Version 10 - Desktop Applications
    Replies: 0
    Last Post: 01-08-2010, 11:16 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •