Alpha DevCon 2018
Results 1 to 9 of 9

Thread: Where did all the attachments go?

  1. #1
    "Certified" Alphaholic MoGrace's Avatar
    Real Name
    Robin
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Los Angeles
    Posts
    3,317

    Default Where did all the attachments go?

    It seems like every old thread I visited recently no longer has any attachments - is this some plan devised by those above?

    Or has everyone decided at once to purge their own attachments...

    Oh, and the help documentation in v11 is also missing pictures - and update doesn't fix it.
    Robin

    Discernment is not needed in things that differ, but in those things that appear to be the same. - Miles Sanford

  2. #2
    Moderator Peter.Greulich's Avatar
    Real Name
    Peter Greulich
    Join Date
    Apr 2000
    Location
    Boston, MA
    Posts
    11,501

    Default Re: Where did all the attachments go?

    I'll inform Lenny.

  3. #3
    Member
    Real Name
    Craig Schumacker
    Join Date
    May 2000
    Posts
    684

    Default Re: Where did all the attachments go?

    Regarding version 11 pictures, the internal help on mine has the pictures in it, working as expected.

    Regarding board attachments, they recently update vBulletin - maybe the version change, or they purged old attachments / users?

    My attachments, albeit few, are all still there.

    It might help Lenny if you, Robin, provided a couple examples?

  4. #4
    Alpha Software Employee Lenny Forziati's Avatar
    Real Name
    Lenny Forziati
    Join Date
    Nov 2001
    Location
    Alpha Software
    Posts
    4,619

    Default Re: Where did all the attachments go?

    Some attachments were lost during a recent server move, but they have now been restored. If you encounter any other missing attachments, please post with the specific thread URL.

    Lenny Forziati
    Vice President, Internet Products and Technical Services
    Alpha Software Corporation

  5. #5
    "Certified" Alphaholic MoGrace's Avatar
    Real Name
    Robin
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Los Angeles
    Posts
    3,317

    Default Re: Where did all the attachments go?

    Thanks Lenny. I'll check the legacy documentation on v11 and 12.
    Robin

    Discernment is not needed in things that differ, but in those things that appear to be the same. - Miles Sanford

  6. #6
    "Certified" Alphaholic MoGrace's Avatar
    Real Name
    Robin
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Los Angeles
    Posts
    3,317

    Default Re: Where did all the attachments go?

    Robin

    Discernment is not needed in things that differ, but in those things that appear to be the same. - Miles Sanford

  7. #7
    Alpha Software Employee Lenny Forziati's Avatar
    Real Name
    Lenny Forziati
    Join Date
    Nov 2001
    Location
    Alpha Software
    Posts
    4,619

    Default Re: Where did all the attachments go?

    Quote Originally Posted by MoGrace View Post
    I don't see any missing attachments in either thread, but I may be missing something. Which post number in each thread is missing an attachment, and what should that attachment be?

    Lenny Forziati
    Vice President, Internet Products and Technical Services
    Alpha Software Corporation

  8. #8
    "Certified" Alphaholic Stan Mathews's Avatar
    Real Name
    Stan Mathews
    Join Date
    Apr 2000
    Location
    Bowling Green, KY
    Posts
    24,846

    Default Re: Where did all the attachments go?

    'Standard' form as MDI? Posts 2 and 7 refer to attached images in the body of the thread. Don't know if they were removed by the user or somehow lost.
    There can be only one.

  9. #9
    Member preston2's Avatar
    Real Name
    Preston
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    763

    Default Re: Where did all the attachments go?

    Quote Originally Posted by MoGrace View Post
    It seems like every old thread I visited recently no longer has any attachments - is this some plan devised by those above?

    Or has everyone decided at once to purge their own attachments...

    Oh, and the help documentation in v11 is also missing pictures - and update doesn't fix it.
    And is why I host all my attachments myself instead of uploading them to the forum.

    As for the images vanishing from the V11 docs, this is probably due to Alpha killing the Wiki site as I think they where referenced to images hosted there. They should at least continue to host the images that the documentation needs but more than likely they will just tell you you need to upgrade.

Similar Threads

  1. mandrill attachments
    By lilmofo812 in forum Mobile & Browser Applications
    Replies: 1
    Last Post: 01-09-2015, 06:07 AM
  2. Getting Email Attachments
    By avolve in forum Alpha Five Version 10 - Desktop Applications
    Replies: 2
    Last Post: 02-27-2011, 09:15 PM
  3. Attachments
    By Ezslim in forum Application Server Version 8
    Replies: 8
    Last Post: 09-14-2007, 09:18 AM
  4. Email attachments
    By Bill Parker in forum Alpha Five Version 7
    Replies: 0
    Last Post: 03-06-2006, 07:29 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •