Alpha DevCon 2018
Results 1 to 3 of 3

Thread: titles

  1. #1
    Member
    Real Name
    Ted Soileau
    Join Date
    Apr 2016
    Posts
    17

    Default titles

    Could someone refresh my memory on how to eliminate or change the title on error messages or saving in process windows where it shows Alpha Five where I can add my own title.
    Thanks

  2. #2
    "Certified" Alphaholic MoGrace's Avatar
    Real Name
    Robin
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Los Angeles
    Posts
    3,408

    Default Re: titles

    You can change the main title in the Autoexec with a5.window_title = "your title here"
    Robin

    Discernment is not needed in things that differ, but in those things that appear to be the same. - Miles Sanford

  3. #3
    Member
    Real Name
    Ted Soileau
    Join Date
    Apr 2016
    Posts
    17

    Default Re: titles

    Could you please give an example of how to create the autoexec script using the a5.window_title = "my title here"

    Thanks--not finding examples in search.
    Last edited by tedsoileau; 05-05-2016 at 01:02 PM.

Similar Threads

  1. All Read: Appropriate titles
    By Steve Workings in forum Application Server Version 10 - Web/Browser Applications
    Replies: 0
    Last Post: 03-12-2010, 05:17 PM
  2. All Read: Appropriate titles
    By Steve Workings in forum Application Server Version 9 - Web/Browser Applications
    Replies: 0
    Last Post: 03-12-2010, 05:17 PM
  3. Titles on Toolbars not XP
    By MoGrace in forum Alpha Five Version 8
    Replies: 1
    Last Post: 06-12-2008, 11:36 PM
  4. The, An, A in titles
    By urbanski in forum Code Archive
    Replies: 3
    Last Post: 05-31-2005, 12:58 PM
  5. Window Titles
    By Jeff, Richards in forum Alpha Five Version 5
    Replies: 9
    Last Post: 11-30-2003, 11:26 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •