Alpha DevCon 2018
Results 1 to 6 of 6

Thread: A5W hangs with build 1536 2011

  1. #1
    Member
    Real Name
    Ulf Kristiansen
    Join Date
    Aug 2004
    Posts
    12

    Default A5W hangs with build 1536 2011

    After installing the last two builds the server does no longer respond when requesting A5W pages (Web_Applications_Demo). The pages just hangs and the server does not respond with any error messages. The server shows the folders and browsing them is not a problem. It is the A%W pages that are not responding. Besides this, when trying to restart the server I get an error message indicating that the server does not stop. When trying to start after the stop an error message says: "The server can not be started. Port 80 is already in use...". Is it possible to make a roll-back to an older build?

  2. #2
    "Certified" Alphaholic Keith Hubert's Avatar
    Real Name
    Keith Hubert
    Join Date
    Jul 2000
    Location
    London, UK
    Posts
    6,930

    Default RE: A5W hangs with build 1536 2011

    Ulf,

    I am renaming the patches with the build number before saving just for this very reason.

    Regards

    Keith Hubert

    Guild Member
    London.

  3. #3
    Alpha Software Employee Lenny Forziati's Avatar
    Real Name
    Lenny Forziati
    Join Date
    Nov 2001
    Location
    Alpha Software
    Posts
    4,619

    Default RE: A5W hangs with build 1536 2011

    What do you mean by "The server shows the folders and browsing them is not a problem"? How are you browsing folders.

  4. #4
    Member
    Real Name
    Ulf Kristiansen
    Join Date
    Aug 2004
    Posts
    12

    Default RE: A5W hangs with build 1536 2011

    In the web application server control panel " access there is an option to enable directory browsing. This is enabled and working. It is when I click for instance the "MainMenu.A5W" there is no response. Sorry about mixing up directory and folder.

  5. #5
    Alpha Software Employee Lenny Forziati's Avatar
    Real Name
    Lenny Forziati
    Join Date
    Nov 2001
    Location
    Alpha Software
    Posts
    4,619

    Default RE: A5W hangs with build 1536 2011

    Folder and directory are interchangable, I just wanted to make sure you were actually viewing them through the server as opposed to using Windows Explorer.

    Can you send me a copy of your mainmenu.a5w page? I'd like to verify that it is not corrupt.

    Also try making a copy of it, renaming the copy to mainmenu.html and requesting that through the server.

    -Lenny

  6. #6
    Member aal_fareed's Avatar
    Real Name
    Ahmed Shahin
    Join Date
    May 2010
    Location
    Saudi Arabia - Jeddah
    Posts
    375

    Default Re: A5W hangs with build 1536 2011

    I am facing the same problem .. after installing the new patchs i just publishd my files online .. and the the aw5 is not responding any more to any request .. pls check this page

    http://93.178.24.68:81/IndexMenu.a5w

Similar Threads

  1. New A5V7 Beta Build - Build 3856-2062
    By Selwyn Rabins in forum Alpha Five Version 7
    Replies: 2
    Last Post: 10-08-2005, 12:58 PM
  2. New A5V7 Beta Build - Build 3848-2061
    By Selwyn Rabins in forum Alpha Five Version 7
    Replies: 5
    Last Post: 10-01-2005, 04:31 PM
  3. program hangs - 100% CPU
    By Andre Vorster in forum Alpha Five Version 6
    Replies: 6
    Last Post: 09-25-2004, 07:55 PM
  4. Patch 1536-2010
    By John Haytko in forum Alpha Five Version 6
    Replies: 9
    Last Post: 09-20-2004, 08:33 PM
  5. HANGS UP
    By Carolyn Simpson in forum Alpha Five Version 5
    Replies: 1
    Last Post: 05-22-2003, 06:32 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •